Call me maybe?

Soita, tekstaa, mailaa tai tai vaikka whatsappaa meille. Usko pois, olemme kuulleet mitä erikoisempia toiveita ja pyyntöjä. Ja me tykätään niistä! Haasta meidät!

OTA YHTEYTTÄ TO DOEREIHIN!

To Doer is an event professional with a can do-attitude, someone who can keep several balls in the air at the same time. To Doer solves challenges, adjusts the budget, brings together top professionals, takes care of clients and their guests’ successful experiences while building imaginative events.
”Early To Doer catches the worm”

JENNA RITALA

Tirehtööri / vastaava tuottaja

Jenna rakastaa haasteita, haluaa venyttää luovuutensa äärimmilleen ja on valmis mitä hulluimpiin tempauksiin. Jenna on tapahtuma-alan konkari ja tehnyt päälle vuosikymmenen niin festareita kuin yritystapahtumia. Kansainväliset tapahtumat, laatua vaativat tapahtumavieraat & tiukat deadlinet saavat Jennan loistamaan. Laajan kokemuksensa turvin Jenna sujuvasti tuottaa niin isommat kokonaisuudet kuin hioo kuntoon tyylikkäät yksityiskohdat.

+358 40 7366 544
jenna@todotapahtumat.fi

KAISU HYVÄRINEN

Elämystaikuri

Kaisu on tapahtuma-alan rautainen ammattilainen ja järjestää niin kokous- ja virkistyspäivät, teemajuhlat kuin konferenssitkin. Kaisu räätälöi sujuvasti asiakkaiden tarpeita vastaavat tapahtumat. Merkittävin superkyky Kaisulla on monipuolisuus ja kaikkiin työtehtäviin innolla tarttuminen – kutsu Kaisu mukaan tapahtumaan ja hän roudaa tavarat paikalle, asettelee kalusteet, briiffaa henkilökunnan, aikatauluttaa ja huolehtii ikimuistoisesta tilaisuudesta. You name it – Kaisu does it!

+358 400 499 532
kaisu@todotapahtumat.fi

KATJA VÄÄRÄLÄ

Tapahtumakoordinaattori

Visualistin koulutuksen saanut Katja tuottaa rautaisella ammattitaidolla näyttävät ja kaikkia aisteja kutkuttelevat tapahtumat. Katja on iloinen sekä energinen, ja huolehtii To Do:n promootiotoiminnasta, ideoi mielikuvituksellisia somistuksia, sekä suunnittelee ja toteuttaa vaikuttavia tapahtumia!

+358 40 487 1522
katja@todotapahtumat.fi

NINA PITKÄNEN

Master of coin / COO / Lady

Nina vastaa To Do:n hallinnollisesta sekä operatiivisesta puolesta & kehittää To Do:n toimintaa Ranskasta käsin. Ninan koulutus & kokemus niin liiketalouden, kansainvälisen rahoituksen kuin matkailun puolelta antaa Ninalle näkemystä tapahtumakentän tulevaisuuden mahdollisuuksista.

nina@todotapahtumat.fi

TEEMU LARASTE

Herra Handyman

Teemu ideoi ja rakentaa niin yksilölliset kalusteet & ratkoo mahdottomat kiinnitykset kuin huolehtii tapahtumarakennuksesta ja niiden viimeistellystä lopputuloksesta. Ylivertaisen nokkeluutensa sekä muun muassa porakoneen ja ilmastointiteipin avulla hän rakentaa parhaat ratkaisut täpärissäkin tilanteissa.

info@todotapahtumat.fi

ANNA-LIISA NYLUND

Tuottaja

Anna-Liisa huolehtii niin tarkkuutta vaativien yritystapahtumien yksityiskohdista kuin johtaa isompien ulkotapahtumien tuotantoa varmalla otteella. Anna-Liisan taustat klassisen musiikin, festivaalien kuin kaupunkitapahtumien parissa tuovat tapahtumiimme laajaa näkemystä kuin kokemustakin kulttuurikentältä. Miten olisi, tehdäänkö klassisen musiikin festarit kaikille aisteille, jollaisia ei ennen ole nähty?

Anna-Liisa on kevääseen 2023 opintovapaalla, mutta piipahtelee tapahtumissa mukana jeesailemassa!

Verkkolaskuosoite
Tunnus: 003728671156
Operaattori: 003721291126
Välittäjä: Maventa

Skannauspalvelu
invoice-28671156@kollektor.fi
To Do Tapahtumat Oy 28671156
PL 100, 80020 Kollektor Scan

Yhteyshenkilö
Nina Pitkänen, CFO
nina@todotapahtumat.fi
+358 50 552 8527