Tapahtumat livenä

Vaikuttavat ja mieleenpainuvat tapahtumat syntyvät merkityksellisistä kohtaamisista! Oli tavoitteena kiittää henkilöstöä, sitouttaa yhteistyökumppaneita tai järjestää maailmaa muuttava seminaari, on To Do apunasi koko matkan. Luomme ainutlaatuisia ja eksklusiivisia hetkiä välittäen halutun viestin ja aina seuraten asetettuja tavoitteita. To Do on täyden palvelun tapahtumatoimisto.

Elämykselliset tapahtumat

To Do on tapahtumatuotannon asiantuntija. Olemme apunasi ideasta toteutukseen!

Toimimme läpinäkyvästi, avoimesti ja asiakaslähtöisesti. Toimintaamme ohjaa intohimo laadukkaasti rakennettuja tapahtumia kohtaan. Tuotamme tapahtumat aina tavoitteiden punaista lankaa ja annettua budjettia seuraten. Budjetit rakennamme ostoslistamaisesti, jolloin asiakkaamme näkevät suoraan, mitä eri elementit maksavat ja mistä kokonaishinta koostuu.

Meille on tärkeää pitää lupauksemme, olla joustavasti asiakkaidemme apuna ja tarjota aina ratkaisuja ketterästi.

Projektinhallintaa asiakaslähtöisesti

Huolehdimme mieleenpainuvista yksityiskohdista samalla kun johdamme isojenkin tapahtumakokonaisuuksien tuotantoja. Tarjoamme palveluitamme mukautuen asiakkaidemme tarpeisiin: teemme tilaisuudet joko avaimet käteen -periaatteella tai sitten esimerkiksi freelancer-hengessä projektitiimiä johtaen.

Haluamme luoda teidän näköisen tapahtuman, joka on asiakkaidenne ajan arvoinen. Olemme apunanne niin konseptin suunnittelussa, asiakaspolkua luomassa, ohjelman kasaamisessa kuin tekniikkaratkaisujen valinnassa. Etsimme tapahtumalle sopivan venuen ja innostavia makuelämyksiä tarjoavan catering-kumppanin. Huolehdimme puolestanne turvalliset ratkaisut ja lupa-asiat niin livenä kuin hybridistikin. Kokemuksemme avulla osaamme valita parhaat kumppanit niin budjetin kuin tavoitteet huomioiden. Meille ekologisuus ja pienten toimijoiden nostaminen on lähellä sydäntä.

Tapahtuma on sijoitus.

Onnistuneen tapahtuman avulla voidaan sitouttaa, suunnata, lanseerata ja tuoda yhteen haluttuja tahoja. Tapahtumia varteen luodaan aina erikseen tavoitteiden pohjalta mittaristo, jonka avulla haluttuja vaikutuksia voidaan arvioida. Mahdollisuuksien ja projektien mukaan, seuraamme tuloksia jo ennen tilaisuutta ja sen aikana. Tällöin mahdollistamme ketterän ratkaisujen sopeuttamisen niin, että tavoitteet saavutetaan. Tapahtuman jälkeen kokoamme datan kattavasti yhteen ja raportoimme tulokset.

#STOPPÖNÖTYKSELLE

Nautimme haasteista, innostumme uudesta ja olemme valmiita seikkailuun! Olemme rakentaneet teemabileet 800 hengelle kauppakeskukseen tunnissa ja olleet tuottamassa Roni Backin stunttihyppyä syntymäpäivilleen 20 metrin korkeudesta tuhansien ihmisten edessä. Olemme johtaneet kansainvälistä projektitiimiä rakentamaan tuhatpäiselle yleisölle monipäiväisen verkostoitumistapahtuman useampana vuotena peräkkäin ja ympäri Euroopan. Olemmepa tuottaneet metsän keskelle hackhatoninkin majoitusratkaisuneen, toimivine yhteyksineen kuin saunoineenkin. Jotta asiapitoinen sisältö tarttuu ja aiheuttaa halutun vaikutuksen, tulee tapahtumakokonaisuuden olla samalla hyvin suunniteltu, innostava ja ajatuksia herättävä. Sisältö ratkaisee, tuodaan se siis esille kiinnostavalla tavalla ja niin että se varmasti muistetaan.

Me To Do:lla ratkomme haasteita, säädämme budjettia, kokoamme yhteen huippuammattilaiset ja huolehdimme asiakkaamme sekä näiden vieraiden onnistuneista kokemuksista samalla kun rakennamme mielikuvituksellisia elämyksiä. Me olemme asiantuntijoita luomaan mahtavista ideoista huikeita tapahtumia! Tehdään yhdessä vaikutus, joka jää mieleen ja liikuttaa!

To Do -lista

Muista nämä tapahtumassasi!

  • Soita, tekstaa, mailaa tai tai vaikka whatsappaa meille. Usko pois, olemme kuulleet mitä erikoisempia toiveita ja pyyntöjä. Haasta meidät!
  • Asetetaan tavoitteet, luodaan budjetit ja aikataulu!
  • To Do:n palkkio = tuotantopalkkio. Toimintamme on läpinäkyvää alusta loppuun.
  • Projektin edetessä pidämme välipalavereita, tapaamme joka maanantai tai vaikka järjestämme mökki-retriitin, jos se on tapanne toimia. Yhteydenpito & työskentely räätälöidään toiveitanne kuunnellen!
  • To Do apunanne joka askeleella ideoinnista toteutukseen!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

JENNA RITALA

Tirehtööri / vastaava tuottaja

Jenna rakastaa haasteita, haluaa venyttää luovuutensa äärimmilleen ja on valmis mitä hulluimpiin tempauksiin. Jenna on tapahtuma-alan konkari ja tehnyt päälle vuosikymmenen niin festareita kuin yritystapahtumia. Kansainväliset tapahtumat, laatua vaativat tapahtumavieraat & tiukat deadlinet saavat Jennan loistamaan. Laajan kokemuksensa turvin Jenna sujuvasti tuottaa niin isommat kokonaisuudet kuin hioo kuntoon tyylikkäät yksityiskohdat.