Virtuaalitapahtumat, etävirkistyspäivät, pikkujoulut, showroomit online tai vaikka messut verkossa – kaikki onnistuu! Toteutamme elämykselliset ja osallistavat tilaisuudet niin hybridinä, livenä kuin kokonaan online. #stoppönötykselle

Kohtaa rohkeasti verkossa

To Do liikuttaa myös virtuaalisesti

Rakennamme tarpeidenne mukaan tilaisuuden osaksi esimerkiksi mahdollisuuden 1-to-1 keskusteluille, vr-pohjaisen showroomin tai vaikkapa virtuaalisen näytteilleasettaja-alueen. Verkostoituminen voidaan aloittaa jo ennen tapahtumaa ja täydellisten kumppaneiden löytymistä tukea tekoälyn avulla. (Etä)virkistyspäivät puolestaan antavat potkua työhyvinvointiin ja tukevat positiivista tiimihenkeä. Oli kyseessä sitten kesäjuhlat tai seminaari online, hyödynnämme ratkaisuissamme aina mahdollisuuksien mukaan uusinta teknologiaa niin, että kohtaamishetkistä saadaan saumattomia ja sujuvia!

Virtuaalitapahtumat

Kun vain mielikuvitus on rajana!

Virtuaalitapahtuman tulee liimata kiinni ruudun ääreen, osallistaa ja innostaa! Tuotamme ammattitaidolla niin studiolähetykset kuin virtuaaliseen maailmaan kokonaan sijoittuvat toteutukset. Tarjoamme niin viihteellistä sisältöä kuin rakennamme asiaohjelman ympärille sitouttavan ja mieleenpainuvan kokonaisuuden. AR, VR TAI MR! Monipuolisia mahdollisuuksia tarjoavat teknologiat puhaltavat uutta elämää tapahtumiin ja asioiden kokemiseen!

(Etä)virkistyspäivät

Tarjoamme virkistyspäiviä niin etänä, hybridi-ratkaisuina kuin livenä.

Olemme koonneet valmiita paketteja hintoineen eri kokoisille ryhmille; luovaa tekemistä, innostavia pelihetkiä sekä hyvinvoinnin nostatusta. Räätälöimme innolla ja ilolla tarvittaessa juuri teidän tiimille sopivat ratkaisut maalla, merellä, ilmassa ja verkossa! Etäpakopelit, instagram-koulutukset vai vaikka muusikko vierailulle kokoukseen. Kaikki onnistuu!

(Etä)pikkujoulut

Pikkujoulut voi järjestää nyt myös etänäkin. Laadukasta ohjelmaa kotiin!

Yhteiset etäelämykset tapahtuvat To Do:n Teamsin tai Zoomin kautta ammattilaisten ohjauksessa ja aikaa on hyvä varata noin 2 tuntia. Rakensimme kolme erikokoista pakettia, jotta jokaiselle budjetille löytyisi sopiva vaihtoehto.

To Do -lista

Muista nämä tapahtumassasi!

  • Tuntuuko virtuaalitapahtumien ostaminen haastavalta? Soita, mailaa tai whatsappaa! Hahmotellaan yhdessä teille parhaat ratkaisut!
  • To Do kokoaa yhdessä asetettujen tavoitteiden pohjalta ratkaisut ja rakentaa budjetin.
  • To Do tarjoaa kokonaisvaltaisen toteutuksen avaimet käteen -periaatteella ketterästi ja asiakaslähtöisesti!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

JENNA RITALA

Tirehtööri / vastaava tuottaja

Jenna rakastaa haasteita, haluaa venyttää luovuutensa äärimmilleen ja on valmis mitä hulluimpiin tempauksiin. Jenna on tapahtuma-alan konkari ja tehnyt päälle vuosikymmenen niin festareita kuin yritystapahtumia. Kansainväliset tapahtumat, laatua vaativat tapahtumavieraat & tiukat deadlinet saavat Jennan loistamaan. Laajan kokemuksensa turvin Jenna sujuvasti tuottaa niin isommat kokonaisuudet kuin hioo kuntoon tyylikkäät yksityiskohdat.