To Do huolehtii kaikista tapahtumatuotannon elementeistä. Haluamme tuottaa uudenlaisia, merkityksellisiä ja viimeisteltyjä elämyksiä. Hyödynnämme uusinta teknologiaa ja nostamme tapahtumiimme kiinnostavia trendejä meiltä ja maailmalta. Meille on tärkeää tukea pieniä, paikallisia sekä innovatiivisia toimijoita lopputuloksesta tinkimättä. Me olemme asiantuntijoita luomaan sinun ideoistasi vaikuttavia ja tavoitteisiin tähtääviä tapahtumia!

Pikkujouluista festareihin ja promoista somistuksiin!

To Do luo vaikuttavia elämyksiä

Yritystapahtumat, asiakastilaisuudet, kokoukset, lanseeraukset, harjannostajaiset – mitä vaan tarvitaan! Me emme tee tapahtumia liukuhihnalta. Räätälöimme kaikki tapahtumamme asiakaslähtöisesti. Haluamme teidän ja asiakkaidenne viihtyvän, luodessamme mieleenpainuvan & tavoitteisiin tähtäävän kokemuksen. Sisältö ratkaisee, joten tuodaan se esille mielenkiintoisella tavalla. Stop pönötykselle! Käytettävissänne on uusin teknologia lisätystä todellisuudesta tekoälyyn ja trendikkäimmät catering-puolen toimijat. Me toteutamme, teille jää tavoitteiden asettaminen, tilaisuudessa verkostoituminen ja viihtyminen.

Vuosien varrella luodut verkostot ja hyväksi todetut yhteistyökumppanit takaavat halutun tavoitteen saavuttamisen. To Do tuntee eri elementtien hinnoitteluperusteet ja pystyy rakentamaan tilaisuuden / nostatuksen / yhteistyön laadukkaasti eri budjetteja mukaillen. Moni huolehtii, että tapahtumatoimiston kanssa toimiminen on hinnakas ratkaisu, mutta todellisuudessa tilanne on toinen. Hyvillä kontakteillaan tuottaja pystyy usein neuvottelemaan paremman sopimuksen ja siten säästämään kuluissa. Tapahtuma-alan asiantuntijan avulla tilaaja pystyy keskittymään omaan ydinalueeseensa ja jättämään järjestelyt ammattilaisen huolehdittaviksi.

Tapahtumat

Luovia ratkaisuja ja vaikuttavia elämyksiä.

Oli kyseessä sitten kesäjuhlat meren rannalla tai kansainvälinen teknologiaa ja taidetta yhdistävä hybridi-festivaali, olemme apunasi! Rakennamme asiakkaidemme kanssa yhteistyön aina heidän tarpeistaan lähtien: avaimet käteen periaatteella tai freelancer-hengessä osana asiakkaidemme tiimejä!

Promootiot

Kaikkea kustoimoiduista kalusteista promootioihin!

To Do:lta voi tilata jeesiä asiakaspalveluun ja myynninedistämiseen! Rakennamme mielikuvitukselliset standit, ideoimme tapahtumakumppanuudet ja hoidamme paikalle timanttiset promoottorit! To Doereita eli meidän omia asiakaskohtaamisten ammattilaisia saa avuksi niin tapahtumiin, messuille kuin tuotelanseerauksiinkin.

Somistus

Kun ihan kiva ei riitä!

Tehdä To Do:t eli överit! Me luomme mielikuvituksellisia ratkaisuja tapahtuman visuaalisesta ilmeestä, tuotteenlanseerauksiin ja kausisomistuksiin. Kauttamme löytyvät niin trendeä tuntevat visualistit, kaikkeen ratkaisut löytävät keksijät kuin hilavitkuttimien rakentajat. Rakennamme näyttäviä teemoja tapahtumien ympärille, somistamme näyteikkunoita tai yllätämme katutaiteella. #kylläonnistuu

To Do -lista

Muista nämä tapahtumassasi!

  • Aseta tavoite / miksi tapahtumaa / nostatusta tai promootiota ollaan tekemässä?
  • Mikä on budjetti? Lähdetäänkö liikkeelle helikopterilla vai kaupunkifillarilla?
  • Kohderyhmä? Kelle olemme settiä rakentamassa?
  • Kontaktoi To Do! Me jeesataan!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

JENNA RITALA

Tirehtööri / vastaava tuottaja

Jenna rakastaa haasteita, haluaa venyttää luovuutensa äärimmilleen ja on valmis mitä hulluimpiin tempauksiin. Jenna on tapahtuma-alan konkari ja tehnyt päälle vuosikymmenen niin festareita kuin yritystapahtumia. Kansainväliset tapahtumat, laatua vaativat tapahtumavieraat & tiukat deadlinet saavat Jennan loistamaan. Laajan kokemuksensa turvin Jenna sujuvasti tuottaa niin isommat kokonaisuudet kuin hioo kuntoon tyylikkäät yksityiskohdat.