Promootiot

Kuluttajien aktivoiminen, myynninedistäminen tai korkealaatuinen asiakaspalvelu – kaikki onnistuu! Suunnittelemme laadukkaat ja rohkeat tavoitteita tukevat toiminnot, joissa keskiössä ovat asiakaskokemus ja sen mukana mielikuva yrityksestä, tuotteesta tai palvelusta. Ideoimme ja toteutamme brändinostatukset asetettujen tavoitteiden mukaan ja huolehdimme innostavista kohtaamisista!

Tule huomatuksi!

Promootiot ständeistä markkinointitapahtumiin

Erilaiset kampanjat, kumppanitapahtumat ja tuotteiden nostatukset kuluttajia kohtaamalla auttavat parantamaan tunnettavuutta ja näkyvyyttä sekä tavoittamaan potentiaalisia asiakkaita. Rakennamme elämykselliset ja vaikuttavat ratkaisut aina räätälöiden asetettujen tavoitteiden mukaan. Tuotamme ammattitaitoiset aktivoinnit, tilaratkaisut ja materiaalit tukemaan brändin nostatusta. Oli kyseessä sitten festareiden sponssikumppanuus, messuständi tai koko Suomen kattava kiertue brändätyllä bussilla, olemme ilolla apuna!

To Do:n omat promoottorit

Energiset asiakaskohtaamisten ammattilaisemme ovat apuna niin asiakaspalvelussa kuin myynninedistämisessä! To Don omia promomimmejä ja -kundeja saa avuksi niin tapahtumiin, messuille kuin tuotelanseerauksiinkin.

Promoottorit eli To Doerit koulutetaan asiakkaidemme asettamia tavoitteita ja tarpeita vastaamaan. Pyrimme siihen,että promootiot hoidetaan mahdollisuuksien mukaan samojen henkilöiden toimesta ja näin arvokas tuoteymmärrys kehittyy ja kasvaa jatkuvasti. Meille priima asiakaspalvelu ja ihmisten aito kohtaaminen ovat kaiken pohja. Hyvin suunniteltu promootio on vaikuttava ja mieleenpainuva kokemus!

Ps: Oletko iloinen ja energinen tyyppi ja haluaisit tehdä keikkaduunia kivassa porukassa? Laita viestiä ja kerro itsestäsi meidän Ilonalle: ilona@todotapahtumat.fi 

To Do -lista

Muista nämä tapahtumassasi!

  • Tavoitteiden ja budjetin asettaminen; mitä ollaan tekemässä, kelle ja miksi?
  • To Do ideoi ja suunnittelee, laskee budjetit ja tekee ehdotukset ratkaisuista
  • Menoksi! To Do:n ammattitaitoinen tiimi huolehtii kokonaisuuden A:sta Ö:hön
  • To Do mittaa & raportoi. Toimintoja sopeutetaan tarvittaessa ketterästi matkalla.
  • Loppuraportti & onnistuneen kampanjan juhlistus!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

JENNA RITALA

Tirehtööri / vastaava tuottaja

Jenna rakastaa haasteita, haluaa venyttää luovuutensa äärimmilleen ja on valmis mitä hulluimpiin tempauksiin. Jenna on tapahtuma-alan konkari ja tehnyt päälle vuosikymmenen niin festareita kuin yritystapahtumia. Kansainväliset tapahtumat, laatua vaativat tapahtumavieraat & tiukat deadlinet saavat Jennan loistamaan. Laajan kokemuksensa turvin Jenna sujuvasti tuottaa niin isommat kokonaisuudet kuin hioo kuntoon tyylikkäät yksityiskohdat.