Virtuaalitapahtumat

To Do huolehtii virtuaalitapahtumien kokonaistuotannosta aina kutsuvierasprosessista laadukkaaseen tekniseen toteutukseen asti. Tarjoamme ratkaisuja kiinnostavaan sisältöön ja vuorovaikutteiseen osallistujakokemukseen varmistaen näin virtuaalitapahtuman olevan sitouttava ja tavoitteisiin yltävä.

Vaikuttavia tapahtumia. Virtuaalisesti.

Viihdettä vai asiaa? Molemmat onnistuvat! Virtuaaliset kesäjuhlat, seminaari hybridinä, kick off tai vaikka innostavat virkistyspäivät toiveissa?  #kylläonnistuu!

Hoidamme niin Stigin kuin Teflon Brothersit keikalle ja tuotamme kokki- tai drinkkikoulut etänä. Haluatteko mieluummin heittäytyä mentalistin mukaan seikkailuun tai kisata tiimit toisiaan vasten, kellä on nopeimmat hoksottimet? Osallistava ja ruudun eteen liimaava ohjelma räätälöidään juuri teidän tavoitteisiinne vastaavaksi.

Jos toiveissa on tiukkaa asiaa, välitetään se ruudun toiselle puolelle kiinnostavasti! Ruokien toimitus kotitoimistolle onnistuu asiaohjelman fasilitoidulla tauolla ja tulkkauskin hoidetaan viivettä sujuvasti. Äänestykset, ohjatut keskustelut ja infovideot pitävät ohjelman kiinnostavana. Osallistava & mukaansatempaava ohjelma onnistuu myös verkossa.

Kohtauspaikkoja virtuaalisesti

Skaalautuvat ja räätälöidyt ratkaisut asiakaslähtöisesti

Rakennamme tarpeidenne mukaan tilaisuuden osaksi esimerkiksi mahdollisuuden 1-to-1 keskusteluille, vr-pohjaisen showroomin tai vaikkapa virtuaalisen näytteilleasettaja-alueen. Verkostoituminen voidaan aloittaa jo ennen tapahtumaa ja täydellisten kumppaneiden löytymistä tukea tekoälyn avulla.

Erilaiset toiminnot, joihin kävijät pääsevät osallistumaan, kuten kisat ja äänestykset, pitävät osallistujat virkeinä. Yllätyksellisyys pitää katsojan hyvällä tavalla liimattuna ruudun taakse. Oliko ruudussa oikeasti viereisen työpisteen Sirkka, joka pääsi mukaan kuvauksiin julkkiskokin apukädeksi?

Meille on tärkeää, että tapahtumat ovat elämyksellisiä ja vuorovaikutteisia, järjestettiin tilaisuus sitten livenä, hybridinä tai verkossa. Kun tapahtumakävijä kokee tulleensa nähdyksi ja kuulluksi sekä kokee päässeensä vaikuttamaan omaan tapahtumapolkuunsa, on tapahtumakokemus jo hyvin matkalla onnistumiseen. Tämä pätee myös verkkotapahtumiin.

Studiotila toiveidenne mukaan

Korkealaatuisia toteutuksia tavoitteidenne mukaan

Käytössämme on erikokoisia studioita huipputekniikoineen! Studio voidaan rakentaa yllättäviinkin lokaatioihin ja tarvittaessa järjestämme striimit myös toimitiloistanne. Huolella valitsemamme kumppanit takaavat tilaisuudelle parhaan mahdollisen toteutuksen tarjoten loistavan äänen- ja kuvanlaadun.

Lähetys ja tapahtuman sivusto rakennetaan yrityksen halutun visuaalisen ilmeen mukaan. Kalustus ja somistus mietitään teemaa tukevaksi.

Osallistujat seuraavat ohjelmaa oman laitteensa kautta verkkoselaimessa. Verkkoyhteys on suojattu, ja halutessa osallistujille jaetaan etukäteen linkki sekä salasana sivustolle.

Suunnittelemme ja ideoimme innovatiiviset virtuaalitapahtumat, joihin voidaan yhdistää niin suoratoistoa kuin tallennetta. Sisällön ja toteutustavan rakennamme kohderyhmän ja tavoitteidenne mukaan aina siten, että osallistujat kokevat olevansa osa lähetystä. Oli kyseessä sitten live-, virtuaali- tai hybriditapahtuma, olemme ilolla apuna!

Virtuaalinen showroom

Tila ja toiminnot toiveidenne mukaan

Tarjoamme aikaa kestäviä ratkaisuja! Virtuaalinen showroom on kustomoidusti verkkoon luotava tila, jossa on mahdollista esitellä haluttuja asioita/laitteita/ominaisuuksia asiakkaille ja sidosryhmille. Tila voi olla tehtaan näköinen miljöö, johon on tuotu tietyt laitteet / tuotteet / elementit, joita halutaan esitellä. Esiteltävissä ratkaisuissa voi olla erilaisia ominaisuuksia sen mukaan, mikä on showroomin käytön tavoitteiden kannalta tärkeää ja oleellista.

Toteutus voi olla esimerkiksi:

  • Täysin vr-pohjainen tila, jossa kävijä pääsee vr-lasien avulla itse tilaan sisään ja näkee siellä olevat elementit reaalikokoisina ja pystyy niitä myös testaamaan. Tilaan voidaan tuoda esittelijöitä samanaikaisesti ja kommunikointi voi tapahtua itse virtuaalisessa showroom-tilassa.
  • Webbipohjainen 360-tila, jossa tietokoneen ruudulta voi hiirellä kääntelemällä ja klikkailemassa tutkia haluttuja elementtejä. Kurkkaa nurkan taakse, se on täynnä yllätyksiä!

Siistiä vai? Niin meidänkin mielestä!

To Do -lista

Muista nämä tapahtumassasi!

  • Aseta selkeät tavoitteet! Mikä viesti halutaan osallistujille välittää?
  • Kelle tilaisuutta ollaan tekemässä? Kohderyhmä kuntoon!
  • Minkälaista sisältöä halutaan tehdä? TIIVISTÄ! Virtuaalisesti osallistujat jaksavat keskittyä vain murto-osan livetilaisuudesta.
  • Ota yhteyttä To Do:n asiantuntijoihin. Me autamme ideoinnissa, suunnittelussa ja tarpeiden täyttämisessä.

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

JENNA RITALA

Tirehtööri / vastaava tuottaja

Jenna rakastaa haasteita, haluaa venyttää luovuutensa äärimmilleen ja on valmis mitä hulluimpiin tempauksiin. Jenna on tapahtuma-alan konkari ja tehnyt päälle vuosikymmenen niin festareita kuin yritystapahtumia. Kansainväliset tapahtumat, laatua vaativat tapahtumavieraat & tiukat deadlinet saavat Jennan loistamaan. Laajan kokemuksensa turvin Jenna sujuvasti tuottaa niin isommat kokonaisuudet kuin hioo kuntoon tyylikkäät yksityiskohdat.