Somistukset

Pientä kivaa vai isompaa freesausta? Yhteistyökumppaniverkostomme on laaja. Rakennetaanko hämmästyttävää vihertaidetta perheiden ihasteltavaksi kauppakeskukseen, suunnitellaan kerta toisensa jälkeen luokseen kutsuva joulusomistus tai keskitytäänkö kampanjasomistukseen? Kaikki hoituu kauttamme!

Somistukset ja nostatukset

Myönnetään! Me To Do:lla tykätään tehdä vaikuttavaa ja mieleenpainuvaa. Meidän duunia on usein luoda tyhjiin tiloihin/koloihin/pintoihin visuaalisia ja vaikuttavia elämyksiä. Suunnittelemme tapahtumien ja nostatusten visuaaliset ratkaisut yleisön tarpeet ja asetetut tavoitteet huomioiden. Olemme muuntaneet kauppakeskuksen after ski-bileisiin sopivaksi juhlapaikaksi tunnissa ja muokanneet liiketilan keikkapaikaksi ja takaisin viikonlopussa! Luomme taianomaisia joulumaailmoita ja suunnittelemme mielikuvituksellisia installaatioita tuotteiden ja brändien ympärille. Kaikki ratkaisut tuotetaan luonnollisesti turvallisuus ja eri tilojen vaatimukset huomioiden.

Alihankkijaverkostomme on laaja. Tiedämme kuka rakentaa viikonlopuksi täysikokoisen patsaan Stadin keskustaan kustannustehokkaasti tai keneltä taittuu kustomoidut kalusteet messuille. Tunnemme taitavat visualistit, osaavat puusepät ja kilpailutamme painotalot puolestanne. Brändäämme sujuvasti niin vesipullot kuin lounget. Rakennamme näyttäviä teemoja tapahtumien ympärille, somistamme näyteikkunoita tai yllätämme katutaiteella. Ihania ja trendikkäitä kuivakukkia katosta yleisöä ilahduttamaan? #kylläonnistuu

To Do -lista

Muista nämä tapahtumassasi!

  • Rohkeus palkitaan! Kerro meille villeimmät ideasi!
  • Etsimme ratkaisut huomioiden asetut tavoitteet ja budjetin.
  • Aika tehdä taikoja! Huolehdimme kokonaisuuden ideoinnista suunnitteluun ja rakennuksesta purkuun!

Kiinnostuitko?

Ota rohkeasti yhteyttä!

JENNA RITALA

Tirehtööri / vastaava tuottaja

Jenna rakastaa haasteita, haluaa venyttää luovuutensa äärimmilleen ja on valmis mitä hulluimpiin tempauksiin. Jenna on tapahtuma-alan konkari ja tehnyt päälle vuosikymmenen niin festareita kuin yritystapahtumia. Kansainväliset tapahtumat, laatua vaativat tapahtumavieraat & tiukat deadlinet saavat Jennan loistamaan. Laajan kokemuksensa turvin Jenna sujuvasti tuottaa niin isommat kokonaisuudet kuin hioo kuntoon tyylikkäät yksityiskohdat.