Case Itis-henksubileet


”Tapahtuma ylitti odotukseni positiivisesti. Tulimme työporukalla vailla odotuksia paikalle ja ilta paljastui aivan mielettömäksi. En muista yhtä hyvin järjestettyjä ja toteutuneita juhlia miesmuistiin. Esiintyjät olivat priimaa, kauppakeskus oli stailattu upeasti ja valot olivat upeat. Tarjoiluihin oli panostettu ja kaikin puolin järjestelyt toimivat mielettömän hyvin. Samalla tuli tutustuttua muiden liikkeiden työntekijöihin ja illan kruunasi keskustaan järjestetty bussikyyti. Kaikinpuolin todella onnistunut tapahtuma ja suuri kiitos järjestäjille. Tälläinen ehdottomasti uudestaan.”

Anonyymi osallistuja Itis henksubileet

Itiksessä on järjestetty jo kolmena vuotena henkilökunnalle huikeat bileet. Teemoina bileissä ovat olleet mm. Vintage Circus, New York fashion sekä After ski. Yleisöä ovat villinneet niin Teflonit, Roope Salminen ja Koirat kuin Karri Koirakin. Bileissä on teemasta riippuen päästy nauttimaan akrobatiasta, vogue-tanssista ja karaokesta. Ruoka ja juoma on luonnollisesti sovitettu teemoihin sopivaksi.

Koska tapahtuma järjestetään kauppakeskuksessa, on rakennusaikaa vajaa tunti liikkeiden sulkeuduttua. To Do onkin tämän tapahtuman myötä erikoistunut armeijamaiseen isolla tiimillä tehtävään rakennusorganisoitiin ja minuutilleen aikataulutettaviin alihankkijoiden toimintojen yhteensovittamisiin. Kolme baaria, lava, tekniikka, ruokapisteet ja 800 hengen teemaan sopiva somistus sekä kalustus pystyyn 45 minuutissa! WHUHAA!