Tiimipäivät etänä

Oli kyseessä sitten kickoffit, virkkarit tai tyky-päivät: Kiitä ja palkitse tiimisi innostavilla, viihdyttävillä ja tiimihenkeä nostattavilla ONLINE-paketeilla!

Osallistava ja innostava etähetki tiimille!

Olemme koonneet iloksenne kolme uutta pakettia, joiden varaaminen on helppoa. Valitse teille sopiva teema ja anna meidän hoitaa loput! Yhteiset etäelämykset tapahtuvat To Do:n Teamsin tai Zoomin kautta ammattilaisten ohjauksessa ja aikaa on hyvä varata noin 2 tuntia. Rakensimme kolme erikokoista pakettia, jotta jokaiselle budjetille löytyisi sopiva vaihtoehto. Tutustu suosittuihin sisältöihin alta! Jos sopivaa kokonaisuutta ei paketeista löydy, räätälöimme juuri teidän tavoitteisiinne sopivan ratkaisun.

HYPPÄÄ PELIEN MATKAAN

Nostata tiimihenkeä!

  • Hei hei mitä kuuluu? – tiimin tilannepäivitys
  • Tunnelmaa nostattava tieto- tai taitokisailu. Nopeus on valttia!
  • Immersiivinen etäpakopelielämys

Hyppää junan kyytiin ja matkaa tarinan vietäväksi!

Lappiin matkaavan yöjunan kyytiin sijoittuva etäpakopeli on hauska ja mukaansatempaava peli, johon kaikki tiimistä pääsevät osallistumaan. Nousette koko tiimi yhdessä tai pienempiin ryhmiin jaettuina kyytiin ja aloitatte yöllisen lomareissun kohti Lappia! Mitä tapahtuu matkalla ja pääsettekö perille asti? Tervetuloa kyytiin!

Pelin aikana haastamme nokkeluutenne ja ryhmätyöskentelytaitonne. Pakopelit ovat mahtava tapa irtautua hetkeksi arjesta ja astua tarinan vietäväksi.

Mitään ennakkovaatimuksia pelaamiseen ei ole. Pakopelaaminen onkin mahtava tapa viettää aikaa yhdessä!

ELÄMYKSIÄ VIRKKAREIHIN!

Viihdytään tiimin kanssa!

  • Hei hei mitä kuuluu? – tiimin tilannepäivitys
  • Häkellyttävää mentalismia
  • Mukaansatempaava improvisaatioryhmä

Viihdettä kerrakseen tarjoaa mahdollisuuden osallistumiseen viihtymisen ohella!

Mentalisti tekee lähtemättömän vaikutuksen osallistavalla ohjelmanumerollaan, jossa sukelletaan syvälle mielen saloihin. Tilaisuuden osallistujista muutamalla on ainutkertainen mahdollisuus päästä avustajiksi kokemaan mentalismia online!

Improvisaatioryhmän energinen show puolestaan poimii mukaan teidän omat parhaat juttunne ja sisäpiirin vitsinne. Tarinat elävät yleisön ohjaamana, mutta ammattinäyttelijöiden vetämänä! Esitys räätälöidään teiltä saatujen taustatietojen pohjalta ja osallistujat pääsevät aktiivisesti vaikuttamaan tarinoiden kulkuun heittämällä näyttelijöille ideoita ja sanoja. Suomen parhaassa, TV:stä tutussa ryhmässä on mukana kaksi ammattinäyttelijää sekä muusikko. Miltä näyttää teidän show?

TÄHDET LATVASSA! LIT!

Eli valitsemanne esiintyjä ja ohjelmanumero studiolla!

  • Hei hei mitä kuuluu? – tiimin tilannepäivitys
  • Turhan dramaattinen panttivankitilanne tai häkellyttävää mentalismia
  • Juuri teille sopiva artisti


Studiolta käsin kuvattu show tekee vaikutuksen!

Virtuaalisen tilaisuutenne lähetys kaapataan yllättäen ennen kuin se ehtii kunnolla edes alkaa! Ainoa keino selviytyä dramaattisesta panttivankitilanteesta on keksiä vastaukset teitä koskeviin absurdeihin kysymyksiin. Ohjelmakokonaisuuden sävy ja kysymykset räätälöidään tiimillenne sopiviksi – kuinka päättömiä kysymyksiä uskallatte antaa kaappareiden kysyttäväksi? Äärimmäisen hauskan ja huumorilla höystetyn ohjelman toteuttamista varten studiolle tarvitaan yksi panttivanki paikan päälle – mieluiten vapaaehtoisesti.

Vaihtoehtoisesti mentalisti tekee lähtemättömän vaikutuksen osallistavalla ohjelmanumerollaan, jossa sukelletaan syvälle mielen saloihin. Muutama onnekas ennakkoon valittu pääsee studiolle mukaan avustamaan ja kokemaan mentalismia livenä!

Osallistujien fanittama artisti tai esiintyjä huipentaa onlinebileenne saaden jengin bailaamaan kuin viimeistä päivää etänäkin. Sopisiko teille esimerkiksi Michael Monroe, Pete Parkkonen, Ahti tai Vesta? Etsitään teille parhaiten sopiva vaihtoehto!

Huom! Esiintyjien ja ohjelmanumeroiden saatavuus on tarkistettava tapauskohtaisesti.

Ps. Käty!

KICKOFF HINNASTO

Hintoihin lisätään alv 24%. Lopulliset hinnat tarkistetaan osallistujamäärän mukaan.

HYPPÄÄ PELIEN MATKAAN

30 hlöä / 1650 €
(eli 53 € / hlö)

60 hlöä / 3000 €
(eli 50 € / hlö)

100 hlöä / 4800 €
(eli 45 € / hlö)

Lopulliset hinnat tarkistetaan osallistujamäärän mukaan.

ELÄMYKSIÄ VIRKKAREIHIN

30 hlöä / 4320 €
(eli 144 € / hlö)

60 hlöä / 5100 €
(eli 85 € / hlö)

100 hlöä / 6300 €
(eli 63 € / hlö)

Lopulliset hinnat tarkistetaan osallistujamäärän mukaan.

TÄHDET LATVASSA! LIT!

Alkaen 14 000 €

Osallistujamäärä ei vaikuta paketin hintaan.

TARJOILUT TILAISUUTEEN?

Voit valita tarjoilut mukaan kaikkiin paketteihin. Herkullinen hodarisetti jokaiselle osallistujalle kotiin tai toimistolle toimitettuna 44 € + alv. / hlö. Saatavilla myös vege ja gluteeniton vaihtoehto.

Paketti sisältää seuraavat herkut:

Kanniston Leipomon tuoreet hodarisämpylät ja laadukkaat Veijo Votkinin nakit
BBQ-kastiketta, Chilimajoneesia & Sinappia
Rapeaa sipulia & valmiiksi pilkottua kevätsipulia

Jälkiruuaksi Rocky Road-suklaaherkkua ja juomaksi coca cola (tai vastaava)

Tilaisuuden kestoon lisätään 15 minuuttia ruokien valmistelua varten.

Tarjoilut voidaan räätälöidä myös juuri teidän toiveidenne ja budjetin mukaan!

RÄÄTÄLÖIDYT RATKAISUT

Usko pois, me olemme kuulleet mitä mielenkiintoisimpia pyyntöjä. Ehdota ja kysy siis rohkeasti. Haluatteko Stigin tai Teflon Brothersit keikalle, kokki- tai drinkkikoulun etänä tai vaikka tiimille ruuat toimitettuna kotiin? Järjestetäänkö teidän jengille virkistyspäivät show & dinner -teemalla tai tehdäänkö hybriditapahtuma?